Voor kandidaten

JM Werkt is een kleinschalig en regiogebonden re-integratiebedrijf/jobcoachorganisatie.
Wij begeleiden kandidaten met een ZW, WAO, WIA of Wajong uitkering en hebben ruime ervaring in de begeleiding naar werk en coaching op en rondom de werkplek.
Onze re-integratiecoaches/jobcoaches hebben allemaal een professionele en gedreven instelling en zorgen voor optimale begeleiding gedurende het hele traject.

Wij leveren maatwerk en de wensen van de kandidaat staan bij ons centraal, mits deze ook reëel en haalbaar zijn. Kandidaten van JM Werkt waarderen de persoonlijke aanpak, korte lijnen, coachingsstijl en resultaten van de begeleiding.

Heb je nog vragen of wil je een gesprek aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Succesverhalen

Ervaringen van onze kandidaten

Ik heb bij JM Werkt het gevoel gekregen dat ie er voor me was! Was overal van op de hoogte, en alles was top geregeld! Heb al velen malen in een re-integratietraject gezeten maar heb nu het gevoel dat alles goed zit. Zelfs na beëindiging van het traject kan ik nog steeds met vragen of problemen bij Kay terecht.

Directe communicatie, snel schakelen. Goede communicatie richting te benaderen bedrijf. Goede schakel tussen werkgever en mij als cliënt.

Ze is goed in werk wat ze doet. Moest in het begin wennen aan Edith maar later haar leren kennen. Ze gaf soms die schop onder me kont die nodig had. Maar remde me ook af als ik te snel wou. Ze stimuleerde echt om door te zetten en door te pakken denk dat juist een les die ik van Edith heb gehad.

Het contact met Mo heb ik altijd als prettig ervaren. Begeleiding wordt geboden in een rustige en ontspannen sfeer. Afspraken waren duidelijk en werden nageleefd. Er was voldoende rekening gehouden met mijn persoonlijke wensen en situatie. Uiteindelijk heb ik het mijn doel bereikt; een leuke baan gevonden! Bedankt!

Ik ben enorm geholpen om uit mijn burn-out weer fit te worden en met frisse blik ondanks mijn handicap toch weer zin in werk te kunnen terug vinden. Een duwtje in de goede richting, een luisterend oor als het even spannend was om iets nieuws te gaan proberen en een schop onder mijn kont als ik het bijltje er weer bij neer wilde gooien. Precies wat ik nodig had.

Fabiola is een fantastische vrouw, en coacht je waar het nodig is. Ik ben heel tevreden over haar werkwijze en haar professionele houding

Esther is gewoon een topper. Ze luistert naar je, neemt je serieus en kijkt heel goed wat er bij je past en wat niet. Ik had het niet beter kunnen treffen.