Over JM Werkt

JM Werkt is een deskundige partner voor re-integratie, (job)coaching en 2e spoor trajecten. Organisaties, bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor trajecten op maat. 

Wij werken samen met een aantal zeer ervaren en gespecialiseerde re- integratiecoaches/jobcoaches. JM Werkt is een gecertificeerd partner van UWV.

Wij begeleiden binnen deze samenwerking re-integratie van kandidaten met en ZW, WAO of WIA uitkering en bieden tevens begeleiding aan kandidaten met een Wajong uitkering. Bij JM Werkt richten we ons op kansen en mogelijkheden, voor iedereen.

Onze deskundige en gedreven re-integratiecoaches/jobcoaches werken daadkrachtig en resultaatgericht. Samen met onze kandidaten zorgen wij voor een succesvolle samenwerking met als doel een terugkeer naar de arbeidsmarkt en het vervolgen van een passende carrière.

Meer weten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak om kennis te maken. We zien je graag snel bij JM Werkt.

Resultaten & Klanttevredenheid:

De afgelopen 5 jaar hebben wij gemiddeld 92% van alle Werkfit maken trajecten succesvol kunnen afsluiten (landelijk gemiddelde is 83%).
Voor de Naar Werk trajecten is dit percentage gemiddeld
66% (landelijk gemiddelde is 55%). De resultaten voor Modulaire trajecten worden pas vanaf 2021 gemeten omdat deze diensten hiervoor door het UWV als pilot werden beschouwd.

Kandidaten die de afgelopen 5 jaar een Werkfit maken traject hebben gevolgd gaven ons gemiddeld een 8,1 als rapportcijfer. Van kandidaten die een Naar Werk traject volgden kregen we gemiddeld een 8,5 en van kandidaten die jobcoaching van ons ontvingen kregen we zelfs gemiddeld een 8,9 !

Cijfers om trots op te zijn maar vooral ook om ons te blijven motiveren om onze dienstverlening daar waar mogelijk nog te verbeteren.